InnerFree taideterapia

InnerFree ryhmässä tehdään ilmaisuimprovisaatiota eri taidemenetelmiä käyttäen. InnerFree on monitaiteinen ja pohjautuu ekspressiiviseen taideterapiaan sekä humanistiseen ihmiskäsitykseen. Tarkastelukulma on fenomenologinen: asioita ei lähestytä ongelma-ajattelun kautta vaan niitä tutkitaan mielenkiintoisina ilmiöinä. Osallistuja määrittää itse rajansa eikä mitään tarvitse osata ennestään.

Seuraavat ryhmät ovat naisten teemaryhmiä. Paikkana on Raudanmaan kylätalo Kangasalla. Ilmoittaudu etukäteen InnerFreen kautta.

 

TI 16.4. klo 17-21 (sisältää tauon)

Juhlistamme naiseutta ylisukupolvisen perintömme äärellä. Sukusi Naiset loivat Sinut!

 

TI 14.5. klo 17-21 (sisältää tauon)

Menopaussi! Antaa mennä Nainen! Vaihdevuosien ilot ja äryt tervetuloa!

InnerFree taideterapiassa työskennellään useiden taiteenlajien kanssa, kuten kuvataide, kirjoittaminen, musiikki ja tanssi. Ei tarvitse olla taiteellisesti lahjakas tai taitava voidakseen työstää asioitaan taiteen avulla. Taidetyötä ei arvioida tai arvostella taiteellisten kriteereiden mukaan. Kokemus taiteen tekemisestä on olennainen.

Työskentely mahdollistaa uusien toimintatapojen kehittymisen ja onnistumisen elämyksen, mikä toimii elämän vahvistajana ja rikastuttajana. Taide auttaa jäsentämään tunteita ja tekee näkyväksi sellaista, mille ei löydy sanoja. InnerFree taideterapiaa käytetään ennaltaehkäisevänä ja mielenterveyttä hoitavana menetelmänä.

Yksilötapaaminen kestää noin kaksi tuntia sisältäen alkukävelyn. Ryhmätyöskentely kestää taukoineen noin neljä tuntia. Ryhmässä voi olla 5-10 henkilöä tai sopimuksen mukaan.

Asiakaspalautteita

Lue mitä asiakkaamme ovat olleet mieltä InnerFree taideterapiasta.

Kiinnostuitko?

Ilmoittaudu ja kysy lisää InnerFree taideterapiasta